Het Koor

Jeugdvereniging de Meulewiekers is een dynamische vereniging die zelf ook tal van activiteiten organiseert. Een hoogtepunt is het Plankenkoortsfestival. Een echte talentenjacht maar dan niet zo serieus. Daarnaast organiseren ze onder andere een kersttombola met een opening en afsluiting van het seizoen in de vorm van leuke activiteiten. Onder de vereniging vallen ook diverse jeugdgroepen, een eigen Beergilde en de huisvesting van een oefenruimte voor bands.

Het koor is een onderdeel van Jeugdvereniging de Meulewiekers. De ruim 40 leden van het koor repeteren iedere maandag in het clubgebouw aan de Hulsterweg 7 in Venlo. Naast repetities en optredens organiseert de pretcommisie ook diverse activiteiten. Bijvoorbeeld de jaarlijkse BBQ en het Ceciliafeest. Ook heeft de pretcommisie een verjaardagskalender uitgebracht.

Kortom: een ludiek koor in een ludieke samenstelling. 2022 was ons Jubeljaar omdat het koor toen 15 jaar bestond. 

Wil je lekker met ons meezingen? Geen probleem! Bij ons zijn alle stemmen welkom, zelfs al klink je een beetje vals.

Gezellig meedoen vinden wij veel belangrijker en de contributie is maar 150,- per jaar. Hadden we al gezegd dat de koffie tijdens onze repetities gratis is? Bij deze, bij ons is de koffie voor niks!