Het Koor

Jeugdvereniging de Meulewiekers is een dynamische vereniging die zelf ook tal van activiteiten organiseert. Een hoogtepunt is het Plankenkoortsfestival. Een echte talentenjacht maar dan niet zo serieus. Daarnaast organiseren ze onder andere een kersttombola met een opening en afsluiting van het seizoen in de vorm van leuke activiteiten. Onder de vereniging vallen ook diverse jeugdgroepen, een eigen Beergilde en de huisvesting van een oefenruimte voor bands.

Het koor is een onderdeel van Jeugdvereniging de Meulewiekers. De ruim 60 leden van het koor repeteren iedere maandag in het clubgebouw aan de Hulsterweg 7 in Venlo. Naast repetities en optredens organiseert de pretcommisie ook diverse activiteiten. Bijvoorbeeld de jaarlijkse BBQ en het Ceciliafeest. Ook heeft de pretcommisie een verjaardagskalender uitgebracht.

Kortom: een ludiek koor in een ludieke samenstelling. In 2020 is ons Jubeljaar omdat het koor 12 ½ jaar bestaat. We hebben het Jubeljaar geopend met het Cecilafeest. Daarna hebben we mogen genieten van kienmiddag. 

Houd deze site in de gaten want er gaat nog veel meer gebeuren.